NOU Parc Arva La Molina
Què és un Parc Arva? Per què un Parc Arva? Model del nostre Parc Arva Recull de premsa Partners de La Molina Parc ARVA En català En castellano
In english En français

Com és el Parc ARVA instal·lat a La Molina

Desprès d’una llarga valoració entre els models existents en el mercat, el model EasySearcher és l'escollit per la seva fiabilitat però sobre tot per la senzillesa del seu us i per la vistositat en la presentació del resultat de la recerca i per tant en la motivació, tant important en els processos d’entrenament.

La instal·lació es basa en 6 emissors enterrats a la neu que s’activen des de la unitat de control, i d'una alarma de llum i so que s'encèn quan es detecta algun dels emissors que estan actius durant la prova determinada.


Unitat de control de Easy Searcher

El seu funcionament és molt senzill:
 1. Activació: S'escull un nivel de dificultat
    a. Fàcil: 1-2 víctimes
    b. Mig: 2-4 víctimes
    c. Expert: 4-6 víctimes
 2. Recerca: El cronòmetre s’activa i es comença la recerca del numero de receptors encesos de manera aleatòria dintre de l’espai marcat. Quan s’ha localitzat amb l’ARVA cal fer servir la sonda i al pressionar sobre l’emissor enterrat s’activa la sirena. Els emissors continuen emetent fins que es troba l’últim i en aquest moment la sirena fa tres sonades consecutives per indicar el final de l’exercici.
 3. Resultat: La pantalla de la unitat de control mostra el temps trigat en trobar cada víctima.

Resultats d'una recerca

línia separadora
La Molina Parc ARVA


RECCO
Altitud Extrem
NOU Parc Arva La Molina